19.08.2019

BÜZGÜLÜ KREP BÖREĞİ

BÜZGÜLÜ KREP BÖREĞİ

2 KİŞİLİK

MALZEMELER

 

Krep için;

1 su bardağı Süt

1 adet yumurta

1 su bardağı un

1 tutam tuz

1 yemek kaşığı sıvıyağ

İçi için,

1 tatlı kaşığı domates salçası

200 gr Başyazıcı Macar Salam

1 yemek kaşığı sıvıyağ

1 çay bardağı sıcak su

Yapılışı

Krep hamuru için, bir  karıştırma kabında tüm malzemeyi karıştırın. Krep tavasını iyice ısıtın. Sıvıyağı tavaya sürün. Krepten bir kepçe alıp tavaya yayın. Piştiğinde diğer tarafını çevirip pişirin. Tüm krep hamurunu aynı işlemi tekrarlayarak pişirin.

Salamları küp kesin. Bir tavaya sıvıyağı koyun. Salamları ilave ederek soteleyin. Salçayı da ekleyip kavurmaya başlayın. Sıcak suyu ilave edin. Kaynatın. Krebin ortasına koyun. Yarım ay şeklinde krebi kapatın. Çöp şiş çubukları ile kenarlarını diker gibi kapatın.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.