Başyazıcı Pastırma Dilimli Seçme 120 gr
But etinden yapılır, çiğ yemek için biraz sert olsa da yemekler için ideal ve lezzetlidir.
PASTIRMA İÇERİK BİLGİSİ
Dana eti, çemen unu (buy otu, buğday unu, burçak unu), sarımsak, tuz, kırmızı biber, antioksidan (E301), koruyucu (E250).
E 301 Sodyum askorbat
E 250 Sodyum nitrit
Hem kokusu hem de tadı ile muhteşem ürünlerimizden biri olan kayseri pastırması, işinde uzman olan kasaplarımız tarafından en kaliteli etlerden üretilmektedir. Ürünlerimizin üretim aşamaları, hijyenik ortamlarda el değmeden yapılmaktadır.
Sağlık açısından gerekli olan tüm sertifikalara sahip olan seçme pastırma ürünlerimiz piyasanın en güvenilir ürünleri arasında yer almaktadır. Ürünlerimi hem kalite hem de üretim bakımından son derece güvenilir ve lezzetli olmaktadır.
Bunun yanında kayseri pastırması ürünlerimiz görünüş olarak da ince dilimlenmiş, lezzetli görünümü ile çok fazla beğeni kazanmaktadır. Eşsiz lezzeti ve güvenilir markamız ile sektörün en iyi seçme pastırma
ürünlerini sunmaktayız.
Ürünlerimiz hijyenik bir şekilde hazırlanarak, güvenilir bir şekilde el değemeden paketlenmektedir. Bu açıdan hem lezzeti hem de güvenilir özelliği ile Kayseri seçme pastırma tartışmasız ürünler olmaktadır.
İzlenebilir et teknolojisi ile üretilen çemeni sıyrılmış seçme pastırma, dilimli formuyla geleneksel tatlar sevenlere hitap etmektedir. El değmeden paketlenen başyazıcı çemeni sıyrılmış seçme pastırma kahvaltı sofraları ile harika bir uyum yakalamaktadır. Köklü geçmişe ve lezzete sahip olan çemeni sıyrılmış seçme pastırma, incecik kesilmektedir. Gıda kodeksine uygun olarak üretilen çemeni sıyrılmış seçme pastırma, tüketici sofralarında yer almaktadır.
Anadolu'da yapılan pastırmalar arasında en iyisi kayseri pastırma olmaktadır. Uzun süre kurutulmuş olduğundan, pişirilmeden tüketilebilmektedir. Başyazıcı çemeni sıyrılmış seçme pastırma paket açılana kadar tazeliğini korumaktadır. İnce biçimde dilimlendiğinden, pratik tüketime uygun olmaktadır. Sadece kurutulmuş et lezzetini tercih edenlere, çemeni sıyrılmış seçme pastırma önerilmektedir. Az işlenmiş et ürünü olduğundan, protein değeri son derece yüksek olmaktadır.