%15
Başyazıcı Antrikot Pastırma - 1
Başyazıcı Antrikot Pastırma - 2

Başyazıcı Antrikot Pastırma

E1234608
0 Yorumlar
0.0 Ortalama Puan
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Daha Fazla Pastırma
182,00 TL
154,70 TL
Seçiniz :

Başyazıcı Antrikot Pastırma

Bütün Ağırlığı : 5.500 gr

Dana'nın sinirlerinden arınmış, Antrikot bölgesindeki etten yapılmıştır.
Pastırma çeşitlerinin en sağlıklısı ve yağlısıdır.
Sağlıklı doğal hayvansal yağı sayesinde ağızda dağılır, yumuşacıktır.

PASTIRMA İÇERİK BİLGİSİ

Dana eti, çemen unu (buy otu, buğday unu, burçak unu), sarımsak, tuz, kırmızı biber, antioksidan (E301), koruyucu (E250).

E 301 Sodyum askorbat

E 250 Sodyum nitrit

 

Etin en güzel haliyle karşımıza çıkan Başyazıcı Antrikot Pastırma, tüm sofralara yakışmaktadır. Özellikle Kayseri'nin yiyecek kültürünü bu enfes lezzette hissetmek mümkündür.

Kayseri pastırması birçok kişinin düzenli olarak tükettiği bir üründür. Bunun yanında % 100 dana eti kullanılan ürünü firmamız güvencesiyle satın alabilirsiniz. 1. kalite olan antrikot pastırma nefis kokusu ve görüntüsü ile ilgi odağı olmayı başarıyor.

Kayseri pastırması içerisinde protein miktarı oldukça tatmin edicidir. Ayrıca özel vakumlu bir kutuya sahip olan antrikot pastırma güvenle muhafaza edilebilir.

Kayseri'nin önemli bir lezzeti olan Başyazıcı Antrikot Pastırma, doyurucu özelliği ile herkesin dikkatini çekmeye yarar. Bu üründen almak isteyenler farklı gramaja sahip olan paketlerden istediğini seçebilirler. Memnun kalacağınız bir pastırma ürünü alacağınıza emin olabilirsiniz.

Başyazıcı Antrikot Pastırma

Başyazıcı antrikot pastırma %100 dana etinden üretildiği gibi doğal ortamlarda kurutulmaktadır. Geleneksel Türk yemeklerine ayrı bir lezzet katan başyazıcı antrikot pastırma güvenilir ve hijyenik olmaktadır. Sıcak hava şartlarına dayanıklı olduğundan, özel vakumlu kutular kullanılmaktadır. Yeterli bekleme süresini tamamlayan antrikot pastırma, kutulara aktarılarak vakumlanmaktadır. Her malzemenin yanına antrikot pastırma çok yakışmaktadır.
 
Yemelere doyulmayan kayseri pastırması tercihe göre pişirilerek tüketilmektedir. Orta yağlı ve sinirsiz pastırma türlerinden biri olan antrikot pastırma, satır ile özel olarak dilimlenmektedir. Türk mutfağının gözde isimlerinden biri olan antrikot pastırma, günümüzde ününü korumayı başarmaktadır. Büyükbaş hayvan etinin sinirden arındırılması ile üretilen antrikot pastırma, birinci kalite pastırma çeşitleri arasında bulunmaktadır. Ağızda dağılan yumuşacık yapısı ile eşsiz bir lezzet deneyimi sunmaktadır.

 

 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.