Başyazıcı Osmanlı Varyanta Sucuk 300 gr
FERMENTE SUCUK İÇERİK BİLGİSİ
Dana eti, dana yağı, tuz, sarımsak, kırmızıbiber, kimyon, dekstroz, karabiber, stabilizör (E452), antioksidan ( E300), ve koruyucu (E250) ilavesi ile hazırlanmıştır.
E 452 Polifosfatlar
E 300 Askorbik asit
E 250 Sodyum nitrit
Başyazıcı çiftliğinde yetiştirilen dana etinden hazırlanarak üretilen Osmanlı varyanta sucuk lezzeti sofralara taşınmaktadır. Kayseri sucuk kalitesi ile sofranın yıldızlı ürünlerinden biri olan Osmanlı varyanta sucuk ile lezzet iki katına ulaşmaktadır.
Gerçek dana eti tadına ulaşmak isteyen kişiler için kayseri sucuk ürünleri Osmanlı varyanta ürünleri ile kalitesini arttırmaktadır. Paketleme ile beraber sucuklar çok daha korunaklı ve güvenli tüketime uygun hale getirilmektedir.
Osmanlı varyanta sucuk çeşitleri kahvaltıların vazgeçilmez ürünleridir. Osmanlı varyanta sucuk ürünleri Başyazıcı güvencesinde hazırlanarak kategorilerde sunuluyor.
Uzun süreli sucuk lezzetini hissetmek isteyenlere özel şekilde baharatlandırılan bu sucuklar koruyucu içermeden sofralara gelmektedir. Hijyen kurallarına uygun şekilde kesilen ve doğal üretim aşamalarını tamamlayan bu ürünler Başyazıcı lezzetini sunuyor.
Başyazıcı Fermente Osmanlı Varyanta Sucuk
Başyazıcı fermente Osmanlı varyanta sucuk, özel baharatlar ile marine edilmektedir. Gerçek bağırsaklar doldurarak hazırlanmakta olup hazırlanışı sırasında herhangi bir koruyucu madde kullanılmamaktadır. Mangalda, kahvaltıda ve barbeküde tercih edilen başyazıcı fermente osmanlı varyanta sucuk farklı bir lezzet sunmaktadır. Kayseri'den sofralara kadar ulaşan fermente Osmanlı varyanta sucuk, pişmiş etten yapılmaktadır.
Sucuk sevenler sık sık kayseri sucuk tüketmektedir. Tostlarda ve sandviçlerde kullanılan fermente Osmanlı varyanta sucuk, uzun süre dinlendirilmektedir. İslami kurallara uygun bir şekilde üretilen fermente Osmanlı varyanta sucuk, vakum paketlerde gönderilmektedir. Özel üretim olduğundan, sucuğun lezzeti eskiye götürmektedir. Deneyenlerin vazgeçemediği fermente Osmanlı varyanta sucuk, gelenekselliğe bağlı kalarak üretilmektedir. Pişmiş et içeriği sayesinde, kahvaltılarda pişirme tekniği uygulamadan tüketilebilmektedir.