Sağlıklı ve doğal hayvan etlerinden üretilen pastırma, özenle işlenerek tüketicilere sunulmaktadır. Türk mutfağının en özel şarküteri ürünlerinden biri olan pastırma, çiğ veya pişmiş olarak tüketilebilen besleyici ve lezzetli bir gıdadır. Geleneksel yöntemlerle kurutulup baharatlarla harmanlanan pastırma, protein açısından zengin olup sofralarınıza lezzet katmaktadır.
Sıcak ve kalabalık sofraları tamamlayan kayseri pastırması Türk mutfağının inci taneleri arasında gösterilmektedir. Herkesin severek yediği pastırma, her daim kalitesi ile güven vermektedir. Her kültürde ve yörede kendine yer bulan pastırma, uygun koşullarda hazırlanmaktadır. Katkısız ve doğal olduğundan, sağlıktan ödün vermeden tüketilmektedir. Tüketiciler en lezzetli pastırma tariflerini sofralarında ve yemeklerinde kullanmaktadır. Çok yönlü bir şarküteri ürünü olduğundan, yemeklerde de tercih edilmektedir.
Devamını Göster